Inschrijving en Restitutie

Voorwaarden Inschrijfprocedure verenigingsjachthondenproeven WSH

Onderstaand treft u de werkwijze en voorwaarden aan voor de inschrijving en deelname aan de verenigingsjachthondenproeven van de WSH.
Inschrijven kan alleen middels het digitale inschrijfformulier.

Annulering Inschrijving

  • Een inschrijving kan uitsluitend via een email aan het wedstrijdsecretariaat worden geannuleerd. Mondelinge annuleringen van een inschrijving wordt niet geaccepteerd.

 

Restitutie Inschrijfgeld

  • Indien een deelnemer niet kan deelnemen wegens overschrijving van het evenement worden geen administratiekosten ingehouden en dus het gehele inschrijfgeld gerestitueerd.
  • Bij annulering voor sluiting van de inschrijfdatum voor het betreffende evenement wordt het inschrijfgeld terugbetaald.
  • Bij annulering langer dan twee weken voor het betreffende evenement, indien geen sprake is van een sluitingsdatum, wordt het inschrijfgeld terugbetaald.
  • Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum wordt er geen inschrijfgeld gerestitueerd.
  • Bij annulering korter dan twee weken tevoren wordt het inschrijfgeld alleen volledig gerestitueerd als er een verklaring van de dierenarts getoond kan worden in geval van ziekte van de hond, of een verklaring van de  behandelend arts in geval van ziekte van de eigenaar.

ORWEJA proeven

Bij de officiële ORWEJA proeven en wedstrijden geldt dat wanneer men na inschrijving niet kan deelnemen aan een jachthondenproef (SJP, Veldwerk-of Zweetproef) en er reserve deelnemers beschikbaar zijn, restitutie van het inschrijfgeld plaatsvindt onder inhouding van 30% van het inschrijfgeld als administratiekosten.