De Weimarse Staande Hond

 
 

Zooeasy Nieuws

Bestanden  Raad van beheer
25-07-2014 zijn de nieuwe gegevens van de raad van Beheer van 2014-2 mbt HD en stambomen ingelezen.
Het zuchtbuch van de Duitse vereniging is ingeboekt.

 

 

Vanaf nu zijn er ook show en wedstrijd uitslagen beschikbaar in Zooeasy.

Van de Nederlandse weimaraners die in onze database zitten zijn er diverse uitslagen omtrent show en jacht ingevoerd. Deze gegevens kunt u vinden onder het menu Uitslagen. Ook kunt u de gegevens van een hond oproepen bij het menu Honden. Als u de hond hebt opgeroepen, staat in de menubalk boven de hondgegevens de knop Uitslagen. Zie voorbeeld hieronder.Daaronder worden alle uitslagen van deze hond vermeld.


De nederlandse showuitslagen vanaf 2005 staan nu in Zooeasy (inclusief enkele shows uit 2004). Bij de import zijn de keurmeestergegevens niet overgezet uit de standalone database. Bij nieuwe shows zullen deze wel gevuld worden. Ook is de plaatsing bij de voorgaande shows niet meegenomen. Alleen voor de clubmatches staat onder Opmerkingen de beoordeling van de keurmeester. In een later stadia zullen de beoordelingen als deze bekend zijn vermeld worden bij een uitslag.

Buitenlandse showuitslagen kunnen later ingevoerd worden. Hiervoor dient u de showgegevens in te scannen en te mailen naar zooeasy@weimaraners.nl. Vermeld daarbij de gegevens van de hond,plaats, datum en keurmeester.
De vermelding van de uitslag kan ivm de hoeveelheid werk die op dit moment nodig is om alle gegevens in zooeasy aan te vullen enige tijd met zich mee brengen. Hopelijk heeft u daarvoor begrip.

De uitslagen voor de wedstrijden zijn ingebracht:

Buitenlandse jachtuitslagen kunnen later ingevoerd worden. Hiervoor dient u de gegevens in te scannen en te mailen naar zooeasy@weimaraners.nl. Vermeld daarbij de gegevens van de hond,plaats, datum, soort proef en keurmeester. Ook hier geld dat het even kan duren voordat de gegevens verwerkt worden.

Wilt u deze gegevens raadplegen, maar bent u nog niet aangemeld in Zooeasy, vraag dan een account aan via deze link...