ALV 14 april 2018 kort verslag

Tijdens de ALV van 14 april 2018 zijn de volgende punten ter sprake geweest:

  • De voorstellen voor het wijzigen van Bijlage G punt 6 HHR en artikel 6.2 VFR zijn aangenomen.
  • Daniëlle Mouthaan heeft na bijna 10 jaar afscheid genomen als secretaris. Een nieuwe secretaris is per heden door de leden gekozen en actief: Jan Kusters.
  • Wim van Roessel zal naast penningmeester de voorzittersfunctie op zich nemen. Jur Deckers wordt vice-voorzitter. De PR functie wordt niet ingevuld.
  • De vereniging heeft zich aangemeld bij de Italiaanse Weimaraner Club om te participeren bij de Autumn European Weimaraner Cup and Junior Championship. Wie wil deelnemen kan zich opgeven bij Jur Deckers. Het geheel zal op eigen kosten zijn. Hiervoor zullen uiterlijk 11 mei a.s. de afgevaardigde weimaraners aangemeld worden bij de organisatie.
  • In Hongarije wordt een Field en Trial Championship georganiseerd op 22 en 23 oktober. Zie https://www.facebook.com/events/1962346070749571/
  • De nieuwe website is actief sinds 12 april 2018, waarvoor we Natasja van Heesch bedanken voor het ontwerpen.

Showhond van het jaar 2017

De volgende honden kunnen zich Showhond van het jaar 2017 noemen. Dit zijn de honden dit in het Showjaar 2017 het beste gepresteerd hebben volgens de regels die gelden voor deze titel. De regels kunt u vinden op de pagina showhond van het jaar.

Korthaar: Liberty van de Tuindershof van Nathalie van Gastel met 
Langhaar: Mila-Honnor des Gris Trois Vallers van Robert Roks

 

Predikaat Natuurlijke Aanleg

Het Predikaat Natuurlijke Aanleg wordt gegeven aan die honden die de volgende WSH proeven behaald hebben. Aanlegproef Veldwerk (APV), Appél en Apportproef (AAP) en de Zweet- en Sleepspoorproef. Dit jaar hebben het predikaat kunnen uitreiken aan:

Fred van Marion met Meander Gottat Love Ya
Jeroen Smedema met Hertog-Weimi van 't Meuleveld

Allen gefeliciteerd!